Наши клиенти са:

Метро България

Metro

МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, отличаваща се с богатия си асортимент и професионалната насоченост на продуктите и услугите си.

Кауфланд

Kaufland

Кауфланд (Kaufland) е голяма верига от германски хипермаркети и по-малки магазини предимно в областта на хранителните стоки. Сред обектите им има и различни по вид магазинчета. Компанията има над 1000 магазина в Германия, също така и в Чехия, Полша, Румъния и България.

Била

Billa

„Бѝлла“ (на немски BilLa) е европейска верига супермаркети, работещи в голям брой страни. Веригата от супермаркети основана през 1953 г. от Карл Влашек, нараства бързо през 60-те и 70-те години на миналия век.

Лили Дрогерие

ili

Верига Лили Дрогерие работи на територията на България от началото на 2010 година. До момента са отворени 22 магазина, в цялата страна. През 2013 г. предстои откриването на още десет нови обекта, както в София, така и в страната. Веригата е изключително широко представена и в Република Сърбия, където до момента сме отворили 130 дрогерии.

Фантастико

fantastiko

Една от най-големите български вериги супермаркети! Търговска верига „Фантастико” е основана през 1991 г. с откриването на първия от веригата супермаркети, на ул. „Оборище” №72. Така компанията започва своето експанзивно развитие и днес управлява 36 супермаркета. Всичките търговски обекти са ситуирани на територията на гр. София, като в края на 2006 г. „Фантастико” разшири своята структура с първия си обект извън столицата, а именно в гр. Кюстендил.

Хави лоджистикс

fantastiko

HAVI Logistics GmbH е доставчик на логистични услуги за хранителната промишленост в 37 европейски страни. Холдингът HAVI Global Logistics GmbH се намира в Дуисбург. Havi logistics има над 6500 служители, които доставят на своите клиенти - ресторанти и фирми за кетъринг. Havi logistics притежава 67 логистични центрове в Европа и над 390 милиона доставки годишно.

Унивег

univeg

С опит от десетилетия в температурно контролираната логистика Унивег използва дистрибуционните си центрове за работа с търговците на дребно и доставчици. Те разчитат на Унивег за цялостни логистични и дистрибуционни решения за тяхната прясна продукция (плодове и зеленчуци, месо и др.), както и за замразени продукти.

М и М

mm

М&М Милицер и Мюнх е основана през 1880 година в Хоф, Германия. За 125 години М&М израства от малко семейно предприятие до мултинационална компания — лидерите в транспорта и логистиката с повече от 130 дъщерни фирми в 35 страни и повече от 2.500 високо квалифицирани служители в Европа, Азия и Африка.

Ойрошпед груп

euro

ОЙРОШПЕД AД e първото дружество в България след 1990 година за услуги в областта на спедицията, транспорта и логистиката. От 2010 година компанията предлага и куриерски услуги в страната и чужбина.В сътрудничество с над 500 партньора в Европа и света, осигуряваме гъвкава логистична мрежа за превоз на комплектни и групажни пратки до всяка точка на земното кълбо.