Наши клиенти са:


Метро България

МЕТРО Кеш енд Кери България е верига магазини за търговия на едро, отличаваща се с богатия си асортимент и професионалната насоченост на продуктите и услугите си.

Кауфланд

Кауфланд (Kaufland) е голяма верига от германски хипермаркети и по-малки магазини предимно в областта на хранителните стоки. Сред обектите им има и различни по вид магазинчета. Компанията има над 1000 магазина в Германия, също така и в Чехия, Полша, Румъния и България.

Била

„Бѝлла“ (на немски BilLa) е европейска верига супермаркети, работещи в голям брой страни. Веригата от супермаркети основана през 1953 г. от Карл Влашек, нараства бързо през 60-те и 70-те години на миналия век. Билла има мрежа от магазини в девет европейски страни, сред които: Италия, Чехия, Унгария, Словакия, Румъния, Хърватия, Украйна, България и Русия.

ПениМаркет

Penny Маркет – гаранция за свежест, цена и качество.
Ние сме Penny Маркет и нашата основна задача е да бъдем „Родни и изгодни”, да предлагаме на българския потребител стоките, от които има нужда, да следим ежедневно за тяхното качество и наличност, да продаваме на изключително изгодни цени. Ние познаваме българския вкус и традиции и се стремим чрез ежедневната си работа и продуктови предложения да предложим най-доброто и необходимо за всяко българско семейство, спрямо конкретния сезон.

Карфур

Първият магазин Карфур в България е открит през март 2009 година в Бургас, а през 2010 са открити хипермаркетите в Пловдив, София и Варна.
През годините експанзията продължава и днес КМБ България е вече с 10 хипермаркета и 12 супермаркета в големите градове на страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Банско и Плевен.

Пикадили

„Пикадили” е българска верига супермаркети с 20-годишна история. Магазините ни са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Отличават се със специфична атмосфера, съчетаваща уют и европейско ниво на обслужване. От юни 2014 г. Пикадили е собственост на дружеството „АП Март” АД, което придоби веригата от белгийската Delhaize Group.

Лили Дрогерия

Верига Лили Дрогерие работи на територията на България от началото на 2010 година. До момента са отворени 22 магазина, в цялата страна. През 2013 г. предстои откриването на още десет нови обекта, както в София, така и в страната.
Веригата е изключително широко представена и в Република Сърбия, където до момента сме отворили 130 дрогерии.

Фантастико

Една от най-големите български вериги супермаркети!
Търговска верига „Фантастико” е основана през 1991 г. с откриването на първия от веригата супермаркети, на ул. „Оборище” №72. Така компанията започва своето експанзивно развитие и днес управлява 36 супермаркета. Всичките търговски обекти са ситуирани на територията на гр. София, като в края на 2006 г. „Фантастико” разшири своята структура с първия си обект извън столицата, а именно в гр. Кюстендил.