Актуална транспортна информация


Ограничава се движението по път I-1 Симитли-Благоевград при тунел "Железница"

05.09.2016

Ограничава се движението по път I-1 Симитли-Благоевград при тунел "Железница" поради аварирал автобус. Обход - по съществуващия път покрай тунела. "Пътна полиция" регулира движението.

Възстановено е движението при км 29 в посока Бургас по АМ "Тракия" в района на Вакарел

02.09.2016

Възстановено е движението при км 29 в посока Бургас по АМ "Тракия" в района на Вакарел.

Движението при км 29 в посока Бургас на АМ "Тракия" в района след Вакарел е ограничено

02.09.2016

Движението при км 29 в посока Бургас на АМ "Тракия" в района след Вакарел е ограничено, поради пътнотранспортно произшествие. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут път III-801 Вакарел - Поибрене - Панагюрище - път II-37 - Попинци - Гелеменово - АМ "Тракия". Тежкотоварните автомобили е необходимо да изчакат на място.

Ограничено е движението по път II-76 Българска поляна - Черепово

31.08.2016

Ограничено е движението по път II-76 Българска поляна - Черепово, поради горски пожар. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут по път II-76 Тополовград - Княжево - Радовец - Левка - Свиленград - Харманли - Браница.

Шофьорите да карат внимателно при 384-ти км на път I-1 през Кресненското дефиле. Алпинисти обрушват скатовете

29.08.2016

До 31 август т. г. при 384-ти км на път I-1 София – Кулата, в местността Османска чешма на Кресненското дефиле се извършва обрушване на скатовете, поради което е възможно да бъде затруднен трафикът. Целта е укрепване на скалния откос и обезопасяване на пътния участък от падащи камъни. В момента се извършва почистване на ската и обрушване на скалните откоси, след което предстои да бъдат монтирани високоякостни мрежи.
Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация и указанията на регулировчиците. Движението се пропуска на интервали от 15 минути.

Временно е прекъснато електрозахранването на осветлението на тунела при км 389 по път I-1 между Симитли и отклонението за с. Стара Кресна

28.08.2016

Временно е прекъснато електрозахранването на осветлението на тунела при км 389 по път I-1 между Симитли и отклонението за с. Стара Кресна, поради пожар в горски масив в района..

За честванията на 139-та годишнина от Шипченската епопея в събота се ограничава движението по път I-5 Габрово - Шипка - Казанлък

26.08.2016

Утре - 27 август, от 10 ч. до 22 ч., за честванията на 139-та годишнина от Шипченската епопея се ограничава движението на транзитно преминаващите превозни средства по път I-5 (E-85) Габрово - Шипка - Казанлък.
Транзитният трафик ще се пренасочва по път II-55 Проход на Републиката, както следва:

за пътуващите от Северна към Южна България - от Русе и Велико Търново през Дебелец - Проход на Републиката - Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас;
за пътуващите от Южна към Северна България през Гурково - Проход на Републиката - Дебелец за Велико Търново и Русе.
Локалният трафик и идващите от запад превозни средства ще бъдат пренасочвани за Габрово през с. Поповци и с. Донино, обходния път на град Трявна – с. Белица – с. Вонеща вода – Проход на Републиката и обратно.

През прохода „Шипка“ ще бъдат пропускани само автобуси и автомобили с участници и гости в събитието, както и организираният междуградски автомобилен транспорт.

Днес до 17 ч. движението по път I-6 Карнобат - Лозенец, при км 432, в района на село с. Венец ще се осъществява в една лента

25.08.2016

Днес до 17 ч. движението по път I-6 Карнобат - Лозенец, при км 432, в района на село с. Венец ще се осъществява в една лента, поради профилактика на камера на трафик брояч. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Утре шофьорите да карат внимателно след тунел „Топли дол“ в посока София на АМ „Хемус“ и в района на Скравена на път I-1. Ще се извършва профилактика на трафик броячите

23.08.2016

Утре от 13 ч. до 16 ч. при 39-ти километър на АМ „Хемус“, след тунел „Топли дол“ в посока София, ще се извършва профилактика и допълнителни настройки на трафик броячите. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно поставената сигнализация. Ще бъде ограничено преминаването в скоростната лента на магистралата и трафикът ще се осъществява в активната. Скоростта на движение ще бъде ограничена на 90 км/ч. Утре ще се направи и профилактика на трафик устройствата на път I-1(Е-79) Враца - Ботевград, в района на Скравена (от км 189+500 до км 190+850). Движението ще се осъществява в едно платно, двупосочно, с пропускателен режим. Ограничението на скоростта е до 50 кч/ч.

Next page
Next page
Страница 1
Страница 2
Страница 3
Страница 4
Страница 5
Страница 6
Страница 7
Страница 8
Страница 9